MS 1514:2009 Good Manufacturing Practices (GMP): Layout And Design Aspects For Food Processing | SCHOOL OF GRADUATE STUDIES
» ACTIVITIES » Kesan Harga Makanan Pengaruhi Kos Sara Hidup (Berita Harian)

Event Title
MS 1514:2009 Good Manufacturing Practices (GMP): Layout and Design Aspects for Food Processing
Date
21 Sep 2019 - 22 Sep 2019
Time
08.30 - 05.30
Location
Dewan Seminar, Level 2, Faculty of Engineering, UPM
Event Summary
Sukacitanya mengumumkan bahawa Jabatan Kejuruteraan Proses dan Makanan, UPM akan menganjurkan dua latihan mengenai kualiti makanan dan sistem keselamatan.

Butiran latihan adalah seperti berikut:

Tajuk latihan: MS 1514:2009 Good Manufacturing Practices (GMP): Layout and Design Aspects for Food Processing
Tarikh      : 21 - 22 September 2019
Masa      : 8.30 am - 5.30 pm
Tempat    : Dewan Seminar, Tingkat 2, Fakulti Kejuruteraan, UPM
Yuran       : RM 600/ peserta UPM
                  RM 300/ pelajar sarjana muda
Untuk pendaftaran, layari http://bit.ly/KPM_GMP02_Siri2019_1

Bagi mereka yang berminat untuk turut serta, sila lengkapkan borang pendaftaran.

Untuk maklumat lanjut, sila rujuk kepada risalah di bawah. Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan.

Terima kasih

__

Berilmu Berbakti
With Knowledge We Serve

FoodPro Secretariat
Jabatan Kejuruteraan Proses dan Makanan

Fakulti Kejuruteraan
Universiti Putra Malaysia
Tel : +603-9769 4305 /4310 /4300
Faks : +603-8946 4440
Emel : kpm.latihan@gmail.com
https://www.facebook.com/FoodAndProcessEngineeringUpm
https://twitter.com/kpm_latihan

Updated:: 14/10/2019 [azimin]

SCHOOL OF GRADUATE STUDIES
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03-9769 4225
03-9769 4232
C1600544981