Training Session On Subscribed Library Databases@ Perpustakaan Sultan Abdul Samad, UPM | SCHOOL OF GRADUATE STUDIES
» ACTIVITIES »

Event Title
Training Session on Subscribed Library Databases@ Perpustakaan Sultan Abdul Samad, UPM
04 Dec 2017 - 06 Dec 2017
Malawati Room, PSAS
Event Summary
TRAINING SESSION ON SUBSCRIBED LIBRARY DATABASES @ PERPUSTAKAAN SULTAN ABDUL SAMAD, UPM Sukacita dimaklumkan bahawa Perpustakaan Sultan Abdul Samad (PSAS) akan mengadakan Sesi latihan Pangkalan Data kepada pelajar UPM seperti butiran berikut : Tarikh : 4hb - 6hb December 2017 (Isnin - Rabu) Masa : Seperti dalam jadual yang dilampirkan Tempat : Bilik Malawati, PSAS. Objektif kelas diadakan : • Mendidik pengguna memahami strategi bagi mendapatkan maklumat yang diperlukan dengan lebih cekap dan berkesan • Membolehkan pengguna mengenal pasti, mendapatkan dan menilai maklumat dari Pangkalan Data terpilih • Mempelajari kaedah mengakses bahan atas talian dengan lebih berkesan • Dimohon pensyarah dan wakil fakulti untuk menguar-uarkan mengenai kelas ini kepada semua pelajar.

Updated:: 25/05/2018 [azimin]

SCHOOL OF GRADUATE STUDIES