International Education And Scholarship Expo (IESE), Lombok Indonesia | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » International Education and Scholarship Expo (IESE), Lombok Indonesia

International Education and Scholarship Expo (IESE), Lombok Indonesia

Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengambil bahagian dalam International Education and Scholarship Expo (IESE) yang diadakan pada 15 Disember 2018 di Lombok Epicentrum Mall. 8 Universiti Malaysia termasuk UPM telah menyertai program ini untuk mempromosikan program pendidikan mereka. Gerai UPM telah dikunjungi oleh kira-kira 300 pengunjung yang berminat untuk melanjutkan pengajian ke peringkat Ijazah Sarjana Muda, Sarjana dan PhD. Kebanyakan pelawat berminat dengan bidang Pentadbiran Perniagaan, Komunikasi dan Pendidikan.

Tarikh Input: 28/02/2019 | Kemaskini: 08/04/2019 | azimin

SXEYHA4~