Klinik Pengajian Siswazah UPM: Perayaan Eid Memaparkan Kepelbagaian Kewarganegaraan Pelajar Pascasiswazah UPM | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » Klinik Pengajian Siswazah UPM: Perayaan Eid Memaparkan Kepelbagaian Kewarganegaraan Pelajar Pascasiswazah UPM

Klinik Pengajian Siswazah UPM: Perayaan Eid Memaparkan Kepelbagaian Kewarganegaraan Pelajar Pascasiswazah UPM

13 Julai 2018 - 631 pelajar pascasiswazah telah menyertai Klinik Pengajian Siswazah UPM: Perayaan Eid. Sambutan Hari Raya itu menunjukkan kepelbagaian kewarganegaraan pelajar pascasiswazah UPM. Acara itu diadakan di ruang legar Sekolah Pengajian Siswazah, UPM dan dianjurkan oleh pusat perkhidmatan dan pentadbiran itu dengan kerjasama UPMISA dan dirasmikan oleh YBhg. Prof. Dr. Robiah Yunus, Dekan Sekolah Pengajian Siswazah UPM.

Turut hadir ialah YBhg. Prof. Datin Paduka Dato 'Dr. Aini Ideris (Naib Canselor UPM) Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dan Peer Support Group (PSG).

Matlamat acara ini adalah untuk mempamerkan dan meraikan pelajar pascasiswazah UPM. Antara kewarganegaraan yang mengambil bahagian dalam acara tersebut adalah Malaysia, Yaman, Kuwait, Pakistan, Bangladesh, Nigeria, Somalia Iraq, Libya, Indonesia dan Palestin.

Acara bermula pada pukul 9.00 pagi dan berakhir pada tengah hari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarikh Input: 01/08/2018 | Kemaskini: 08/10/2018 | azimin

PERKONGSIAN MEDIA

SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03-9769 4225
03-9769 4225
-
WWGDCAj:02:31