Sesi Perkongsian Unit Perhubungan Institusi & Bantuan Kewangan Dan Unit Hal Ehwal Pelajar & Media | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » Sesi Perkongsian Unit Perhubungan Institusi & Bantuan Kewangan dan Unit Hal Ehwal Pelajar & Media

Pada 24 Februari 2022, Khamis, Sekolah Pengajian Siswazah (SPS) telah mengadakan satu sesi taklimat dan perkongsian daripada Unit Perhubungan Institusi & Bantuan Kewangan dan Unit Hal Ehwal Pelajar & Media kepada semua staf SPS secara dalam talian menggunakan aplikasi zoom.

Maklumat terkini mengenai biasiswa, bantuan kewangan, dan aktiviti pelajar telah dibentangkan dalam sesi tersebut. Inisiatif ini adalah penting bagi memastikan semua staf SPS sentiasa peka dan ambil maklum setiap perubahan dan maklumat terkini untuk disampaikan kepada pelajar.

Sesi perkongsian tersebut bermula pada 3.00 petang dan berakhir pada 4.30 petang.

Tarikh Input: 25/02/2022 | Kemaskini: 25/02/2022 | aslamiah

SXEUOAt~