Siri Webinar Putra Sarjana Bersama Dr.Thava: High-Impact Publishing Class For Students And Academicians: An Attempt To Extract More Journals From A Thesis | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » Siri Webinar Putra Sarjana bersama Dr.Thava: High-Impact Publishing Class for Students and Academicians: an Attempt to Extract More Journals from a Thesis

2 Julai 2022, Serdang - Sekolah Pengajian Siswazah (SPS) dengan berbesar hati telah bekerjasama dengan Konsultan Pendidikan dari Proofreading by a UK PhD sekali lagi dalam penganjuran webinar bertajuk Seminar Dr. Thava : High-Impact Publishing Class for Students and Academicians: an Attempt to Extract More Journals from a Thesis bagi pelajar pascasiswzah bertarikh 1 Julai 2022, menggunakan platform Zoom Meetings.

Dr. Thavamaran Kanesan, Chief Editor, Proofreading by A UK Phd telah dijemput sebagai speaker bagi sesi tersebut. Kelas tersebut telah focus kepada penghasilan Masters/proposal tahap PhD/Thesis menggunakan 11 teknik unik dalam menambahbaik mutu keseluruhan penulisan. Ia turut dapat meningkatkan kecekapan dalam mengelak bergraduat-lepas tempoh (GAT). Kleas tersebut juga mengajar cara untuk merujuk dan ekstrak jurnal berimpak tinggi dari peringkat awal sesebuah penyelidikan.

Hampir 300 orang pelajar siswazah telah mengambil bahagian dalam seminar selama dua (2) jam tersebut. Sesi Q&A telah dibuka bagi para peserta bertanyakan soalan kepada para speaker untuk pemahaman lebih lanjut.

Seminar tersebut telah berlangsung dari 10.00 pagi hingga 12 tengah hari.

Tarikh Input: 18/07/2022 | Kemaskini: 25/07/2022 | aslamiah

SXEZMAY~