Pelaksanaan Inisiatif Kad Prihatin Siswa Di Universiti Putra Malaysia | SCHOOL OF GRADUATE STUDIES
» Pelaksanaan Inisiatif Kad Prihatin Siswa di Universiti Putra Malaysia

Pelaksanaan Inisiatif Kad Prihatin Siswa di Universiti Putra Malaysia

[TERBUKA KEPADA PELAJAR TEMPATAN SAHAJA]

Dimaklumkan bahawa Kad Prihatin Siswa (KPS) merupakan salah satu daripada 11 agenda Majlis Perundingan Pelajar Kebangsaan (MPPK) yang telah dikemukakan kepada YAB Tan Sri Dato' Haji Mahiaddin bin Md. Yasin mantan Perdana Menteri Malaysia pada 30 Jun 2020. Antara objektif pelaksanaan inisiatif KPS adalah memudahkan penyalurak peruntukan atau bantuan kewangan terus kepada akaun pelajar, mentransformasikan ekosistem transaksi kewangan di IPT ke arah cashless kampus dan menyeragamkan kemudahan atau fasiliti dan tawaran/keistimewaan/ganjaran/promosi kepada pelajar.

Daftar sekarang di https://bit.ly/3n7qh0h.
Tarikh tutup permohonan adalah pada 27 Jun 2022.

Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi Unit Hal Ehwal Pelajar dan Media Sekolah Pengajian Siswazah melalui sgs_putrasarjana@upm.edu.my.
#sgsupm
#WeLoveUPM