SEMINAR UNDANG-UNDANG BURUH | SCHOOL OF GRADUATE STUDIES

Mengurus Kes-Kes Salah Laku dan Perbicaraan Dalaman Mengikut Perundangan

Salam sejahtera,

Y. Bhg. Dato./Prof./ Dr./Tuan/Puan;

Unit Pembangunan Eksekutif dan Khidmat Rundingan (EDCS) di Fakulti Ekonomi dan Pengurusan akan mengadakan sebuah Seminar Undang-Undang Buruh bertajuk;

• Tajuk      : Mengurus Kes-Kes Salah Laku dan Perbicaraan Dalaman Mengikut Perundangan
    • Tarikh     : 25-26 November 2013
    • Tempat   : Fakulti Ekonomi dan Pengurusan, UPM Serdang.
    • Masa      : 9 pagi-5 petang
    • Bayaran  : RM 400/hari

Seminar ini adalah penting bagi majikan untuk mengurus disiplin pekerja di tempat kerja mengikut lunas-lunas perundangan.

Majikan perlu tahu selok-belok dalam penyiasatan dan proses mengurus tadbir perbicaraan dalaman sekiranya berlaku kes-kes berhubung dengan Undang-Undang Sivil dan Perusahaan. Kesan daripada kekurangan pengetahuan ini boleh mengakibatkan majikan dan seterusnya syarikat mengalami kerugian yang besar.

Justeru itu, seminar ini amat perlu dihadiri oleh para majikan bagi mengetahui proses dan tindakan berdasarkan Undang-Undang Buruh.

Bagi sesiapa yang berminat untuk menyertai seminar ini, anda boleh mengisi borang pendaftaran seperti yang dilampirkan dan memulangkan borang tersebut kepada seketariat seminar.

Tarikh akhir pendaftaran: 20 November 2013

Sila rujuk lampiran untuk keterangan lanjut. Jika terdapat sebarang pertanyaan, sila hubungi;

Cik Nur Nadjla Ahmad Razei
Seketariat  Seminar