Bengkel Keusahawanan Dan Pembangunan Profesional | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » Bengkel Keusahawanan dan Pembangunan Profesional

Bengkel Keusahawanan dan Pembangunan Profesional

Sekolah Pengajian Siswazah telah berkolaborasi dengan Fakulti Ekonomi dan Pengurusan bagi menganjur bengkel Keusahawanan dan Pembangunan Profesional yang telah dijalankan selama 3 hari di Bilik Putra Sarjana UPM pada 5-7 Disember 2017.

6 penceramah dari Fakulti Ekonomi dan Pengurusan telah dijemput untuk memberi ceramah iaitu Assoc. Prof. Dr. Suhaimi Ab Rahman, Assoc. Prof. Dr. Azmawani Abd Rahman, Dr. Dahlia Zawawi, Dr. Haslinda Hashim, Dr. Rosmila Senik and Ms. Siti Rahayu Hussin.

Kesemua peserta berjumlah 39 orang yang terdiri daripada pelajar pascawazah tempatan dan juga antarabangsa. Objektif bengkel ini dijalankan adalah bagi memberi pendedahaan kepada pengurusan perniagaan dari perspektif keusahawan.

Bengkel Keusahawanan dan Pembangunan Profesional terdiri daripada 6 module. Peserta yang telah menamatka kesemua modul telah dianugerasi pensijilan.

Tarikh Input: 02/01/2018 | Kemaskini: 06/06/2018 | azimin

SXEUUAx~