Meraikan Kejayaan Bersama Graduan | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » Meraikan Kejayaan Bersama Graduan

Meraikan Kejayaan Bersama Graduan

SERDANG, 24 Mac 2022 – Gelaran graduan membawa pelbagai makna bagi yang berkerja keras untuknya maka, usaha meraih kejayaan tersebut haruslah diraikan dengan penghormatan. Barisan Sekolah Pengajian Siswazah (SPS) telah turut berganding bahu dalam Majlis Konvokesyen UPM ke-45 bermula 19-24 Mac 2022,  dalam menguruskan graduan siswazah yang bilangannya mencecah hampir 1000 orang. Proses ini telah dimulakan dengan pendaftaran, pengumpulan maklumat, hebahan, pengambilan jubah dan diakhiri dengan majlis konvokesyen itu sendiri pada 24 Mac 2022. Kebajikan dan keselesaan para graduan menjadi prioriti SPS dalam memastikan pengalaman graduasi mereka itu kekal bermakna. Pengalaman menguruskan graduan dari pelbagai latar belakang, kisah dan aspirasi, memberikan satu bentuk kesyukuran kepada setiap ahli SPS yang bertugas.

Tarikh Input: 28/03/2022 | Kemaskini: 28/04/2022 | aslamiah

SXETUAO~