Pengiktirafan Buat Warga SPS | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » Pengiktirafan Buat Warga SPS

Pengiktirafan Buat Warga SPS

SERDANG, 24 Mei 2022 – Pengiktirafan menjadi perangsang buat kejayaan akan datang. Dalam pada itu, seramai empat (4) orang warga Sekolah Pengajian Siswazah (SP) telah menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) sempena Majlis Gemilang Putra (MGP) Universiti Putra Malaysia (UPM) 2021 yang diadakan di Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS). Berikut adalah senarai penerima APC di SPS bagi tahun 2021:

Prof. Dr. Hjh. Firdaus binti Mukhtar

Timbalan Dekan (Pengambilan dan Perhubungan Institusi & Bantuan Kewangan)

Encik Mohamad Hafiz bin Mohamad

Penolong Pendaftar (Unit Kurikulum dan Data)

Puan Messiah binti Sadar

Pembantu Tadbir Kanan (Unit Akademik)

Encik Muhammad Atfi Bin Md Khamijah

Pembantu Tadbir Kanan (Unit Akademik)

Puan Masitah Ramlee

Pembantu Tadbir (Unit Pengambilan)

Anugerah ini diberikan kepada staf yang telah memaparkan prestasi dan mutu perkhidmatan yang cemerlang sepanjang tahun (3) secara berterusan. Meliputi aspek perkhidmatan sokongan, pengurusan dan akademik, MGP merupakan platform tahunan yang menjadi simbol apresiasi UPM kepada warganya yang komited dalam meningkatkan kualiti perkhidmatan institusi. Tahniah dan Syabas diucapkan kepada kesemua wakil SPS yang berjaya mendapat APC bagi tahun ini. Semoga kejayaan mereka ini akan menjadi dorongan bagi rakan-rakan yang lain untuk terus berikan yang terbaik kepada institusi.

Tarikh Input: 24/05/2022 | Kemaskini: 08/06/2022 | aslamiah

SXEYKA5~