Sesi Perkongsian Unit HEP & Media | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » Sesi Perkongsian Unit HEP & Media

Sesi Perkongsian Unit HEP & Media

18 Mei 2023, Serdang - Sekolah Pengajian Siswazah (SPS) melalui Unit HEP & Media telah mengadakan satu sesi perkongsian skop tugas Unit bersama warga SPS. Sesi tersebut telah diadakan di Bilik Putra Sarjana, SPS dengan kehadiran seramai 30 orang warga SPS. Ini adalah antara usaha PTJ dalam mengukuh fahaman warga PTJ berkenaan peranan unit berlainan dalam mengerakkan aspirasi PTJ.

Perkongsian bersifat santai dan interaktif itu telah menerangkan pengungsian utama Unit dalam menyokong aktiviti, komunikasi korporat serta pengurusan media PTJ. Ahli Unit HEP & Media telah menyampaikan peranan mereka sebagai peneraju komponen berkaitan menggunakan slaid PowerPoint dan menguji fahaman peserta dengan kuiz Kahoot. Perkongsian tersebut menjadi menarik dengan penyampaian hadiah kepada pemenang kuiz tersebut.

Sesi selama 1 jam tersebut telah diakhiri dengan sesi penyampaian hadiah dan fotografi.

Tarikh Input: 22/05/2023 | Kemaskini: 07/06/2023 | aslamiah

SXEZMAz~