Kursus Pemantapan Amalan Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) Di Sekolah Pengajian Siswazah, UPM | SEKOLAH PENGAJIAN SISWAZAH
» BERITA » Kursus Pemantapan Amalan Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) di Sekolah Pengajian Siswazah, UPM

10 Ogos 2022, Serdang – Pelaksanaan Amalan EKSA merupakan salah satu sub-komponen bagi pemarkahan Anugerah Penarafan Bintang PTJ bersempena Sambutan Hari Kualiti dan Inovasi Perkhidmatan (HKIP) Peringkat UPM yang diadakan pada setiap tahun. Sehubungan itu, bagi memperkukuhkan lagi kefahaman staf Sekolah Pengajian Siswazah (SPS), satu Kursus Pemantapan Amalan Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA) telah diadakan. Seramai 47 orang staf telah mengikuti kursus tersebut yang disampaikan oleh Puan Nurainakmal binti Kamal Bahri iaitu salah seorang Fasilitator EKSA UPM. Antara pengisian kursus adalah perkongsian mengenai amalan EKSA dan kriteria penilaian EKSA.

Tarikh Input: 19/08/2022 | Kemaskini: 02/09/2022 | aslamiah

SXEbCAh~